Nu sjösätter vi Belong - häng med!

Tillsammans ger vi våra barn och unga möjligheten att växa och må bra

Nog tusan är det härligt när man känner att man tillhör något, inte sant? Den där känslan som uppstår när någon ser oss, någon lyssnar på oss och när någon uppskattar oss för den vi är, på riktigt. Det kan vara otroligt svårt att hitta sitt sammanhang. Nu vill vi sänka trösklarna för att våga göra nya saker, göra det lättare att hitta känslan av tillhörighet i positiva sammanhang.

Det är här Belong kommer in! Ett initiativ från mig, Hedvig, boende i Håbo som blivit verklighet tack vare alla fantastiska människor som redan jobbar och gör mycket bra i kommunen, som hakade på idén om att skapa något nytt för invånarna. Belong är ett samarbete mellan föreningar, Ung Håbo, socialtjänsten och Håbos invånare, och nu sträcker vi ut en hand till just dig.

Vi ska ha kickoff med ett event den 12/12 och det kommer vara lite mer vikt vid fotboll, men det kommer vara en hel massa olika aktiviteter som erbjuds, sport och kultur kombinerat. 

Vi vill att DU ska känna att du hör till, att hos Belong finns något för dig. Här får du vara dig själv och du är viktig för oss.

Så till det praktiska:
Tisdagen den 12/12 kommer vi hålla till i Fridegårdshallen i Bålsta och ha öppet mellan 16-22. Vi kommer erbjuda olika aktiviteter, sport och kultur kombinerat. 

Vi delar upp tiden och anpassar aktiviteterna efter ålder;

kl.16-18 lågstadiet, kl.18-20 mellanstadiet, kl.20-22 högstadiet.

Föräldrar och vänner är givetvis välkomna, övriga åldrar också. Kom och fika, pyssla, spela fotboll på ett sätt du aldrig provat förut, ta en selfie med mig och andra atleter och kolla in en olympisk medalj. Häng med från starten av Belong. Det här blir något alldeles unikt och fint och vi gör det tillsammans! Välkomna!